Toimitus- ja tilausehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Jokainen tilaus sovitaan erikseen asiakkaan kanssa ja palvelu tuotetaan yhteisen sopimuksen mukaisesti. Tilauksen tekemiseen tarvitset sähköpostiosoitteen. Kun olet ostanut palvelun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme ajan. Ostetusta palvelusta saat tiedon sähköpostiisi tilausvahvistuksen / kuitin muodossa.

Verkkomyynnissä on 14pv palautusoikeus. Jos palvelu on käytetty, ei maksua palauteta. Ainoastaan käyttämätön aika voidaan palauttaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse arkisin 08 - 16 numeroon 050 330 0099 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@koskihoiva.fi.

Kotihoito ja siivouspalvelut tuotetaan arkisin klo 8-17 välillä – päivä sovitaan aina asiakkaan kanssa. Lastenhoitopalvelut tuotetaan tilauksen mukaan.

PayTrail Maksutavat

Maksuehdot: Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä 

Lahjakortit

Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden (12kk) ostamisesta. Lahjakortteja ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 

Maksun palautus

Kuluttajalle ei aiheudu kustannuksia maksun palautuksesta. Palautus tehdään aina tilauksessa käytetylle maksutavalle: jos maksoit tilisiirtona, palautetaan summa tilisiirtona tilille, ei esim. luottokortille. 

Ostaessasi Arvonlisäverotonta (ALV0%) palvelua:

Arvolisäverottomaan hintaan on oikeutettu, jos kotipalvelu tai kotipalvelun tukipalvelu täyttää sosiaalihuoltopalvelun ehdot. Kotipalveluilla tarkoitetaan tavanomaiseen elämään liittyviä toimia tai niissä avustamista. Kotipalvelu voi olla esimerkiksi henkilökohtaista hoivaa ja huolenpitoa tai sellaisia toimia, jotka kuuluvat lasten hoitoon ja kasvatukseen tai muuhun tavanomaiseen elämään. Kotipalvelujen tukipalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi ateriapalveluita, vaatehuoltoa, siivousta, kylvetystä ja saattajapalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja.

Lisätietoa:
https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/verot-ja-maksut/arvonlisaverotus/toimialakohtaista-tietoa/yksityisten-sosiaalihuoltopalvelujen-arvonlisaverotus/


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
asiakaspalvelu@koskihoiva.fi
Puhelin 08 - 16 arkisin 050 330 0099


Yrityksen tiedot

Koskihoiva Oy
Possijärvenkatu 1
33400 Tampere

Y-tunnus: 2695507-5

Puh 050 330 0099
asiakaspalvelu@koskihoiva.fi