Usein kysytyt kysymykset

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

K: Miten ostan palvelun?

V: Mene haluamasi tuotteen sivulla ja klikkaa "Lisää ostoskoriin". Voit maksaa sen heti tai jatkaa muiden palveluiden ostamista. Kun olet valmis maksamaan, klikkaa oikealta ylhäältä Ostoskassin kuvaa jossa on pieni numerosymboli. Nyt klikkaa Maksu kassalle ja prosessi alkaa. Maksusivu kysyy ensin yhteystietojasi ja lopuksi voit valita millä maksutavalla haluat maksaa. Käytössä ovat tili- ja pankkisiirrot. Sinulta veloitetaan vasta viimeisessä vaiheessa.


K: Kun ostan palvelun, veloitetaanko minua heti?

V: Kyllä. Verkkokaupan ostoksista menee maksu heti haluamasi maksutavan mukaan. Sinulla on kuitenkin 14 vuorokauden oikeus ostohetkestä perua ostoksesi, jos palvelua ei ole käytetty.


K: Onko verkkokauppa turvallinen tapa ostaa?

V: Koskihoivan Verkkokauppa on täysin turvallinen tapa ostaa palveluita. Yhteys on salattu ja käytämme Paytrail Oyj:n maksutapoja. Voit lukea lisää Paytrailista www.paytrail.fi. Paytrailille on myönnetty Safe Pay -sertifikaatti.


K: Ostin palvelun, miten varaan ajan?

V: Voit soittaa meille arkena 08 - 16 välillä tai laittaa sähköpostia asiakaspalvelu@koskihoiva.fi sopiaksesi ajankohdan palvelulle.


K: Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?

V: Lahjakortti on voimassa 1 vuoden (12kk) ostohetkestä. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Sinulla on kuitenkin 14 vuorokauden palautusoikeus ostohetkestä.